ZEEWOLDE - Gemeente Zeewolde en aannemingsmaatschappij Van Gelder werken samen aan het plan voor de herinrichting van het Centrumcarré van Zeewolde. Het Centrumcarré zijn de wegen rondom het centrum: Horsterweg, Gelderseweg, Stevinweg, Flevoweg en Zuiderzeeweg. Op maandag 13 maart is er een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis waarbij u het ontwerp kunt bekijken en op het plan kunt reageren.


Inloopbijeenkomst in het gemeentehuis

U bent van harte welkom tijdens de inloopbijeenkomst op 13 maart 2023 van 16.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis. Medewerkers van Van Gelder en van de gemeente Zeewolde zijn aanwezig om het voorlopig ontwerp aan u te laten zien.

Voorlopig ontwerp bekijken

Kunt u niet naar de inloopbijeenkomst komen? Het voorontwerp met toelichting is van dinsdag 14 maart tot en met maandag 20 maart in te zien in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerp kunt u vanaf 14 maart ook online bekijken op www.zeewolde.nl/centrumcarre.

Reageren op het ontwerp kan door een mail te sturen naar info@zeewolde.nl of door een formulier in de hal van het gemeentehuis in te vullen.