ZEEWOLDE - Op zaterdag 20 april organiseert de gemeente Zeewolde samen met projectontwikkelaars en Woonpalet een woonmanifestatie. De woonmanifestatie is van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis van Zeewolde. Iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwbouwwoning of een kavel is van harte welkom!


Een nieuw huis met de sfeer en het karakter van een woning in een Zuiderzeeplaats

Op zaterdag 20 april organiseert de gemeente Zeewolde samen met projectontwikkelaars en Woonpalet een woonmanifestatie. Vanaf dan start de verkoop van een aantal nieuwbouwprojecten. U krijgt informatie over het nieuwbouwproject, type woningen, kavels en prijzen. De woonmanifestatie is van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis van Zeewolde (Raadhuisplein 1).

Ruime variatie aan woningen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? In het Havenkwartier worden bijna 200 gebouwd. Een eerste huis, een ruimer huis voor uw groeiende gezin of een woning die is voorbereid op uw oude dag. Er is een ruime variatie aan woningen. Naast de nieuwbouwprojecten zijn er zes vrije kavels te koop.

Havenkwartier

Het Havenkwartier is een woonbuurt in de Polderwijk. De woonbuurt is nieuw, maar heeft door woningen met verschillende gevels en daken de sfeer van een Zuiderzeeplaats. De uitvoering en het gebruik van eigentijdse materialen zorgen ervoor dat het past bij een jong dorp als Zeewolde. Door de verschillende havens en een gracht woont u hier met en aan het water. Schutsluis de Spieghel en keersluis ’t Ruime Sop zorgen voor een vaarverbinding naar het Wolderwijd en de vaarroute de Blauwe Diamant.

Wilt u meer weten?

Ga voor meer informatie over nieuwbouw in Zeewolde naar de website www.zeewoldenieuwbouw.nl.