Bewolkt2.8 ℃

Hoek's Jewelbox in Almere


Hoek's Jewelbox


Hoek’s Jewelbox – Design & Repair – is op 15 augustus 1997 opgericht door Michel en Monique Hoek.

In dit veelzijdige goudsmidatelier, met meesterteken, kunnen zowel particulieren alsook bedrijven en juweliers terecht. Zij kunnen hier terecht voor het custom made laten ontwerpen en vervaardigen van sieraden, trouwringen en relatiegeschenken. Ook voor reparaties van sieraden en horloges kan men bij Hoeks Jewelbox terecht.

De sieraden, trouwringen en relatiegeschenken worden op het eigen atelier op ambachtelijke wijze vervaardigd. In 14 en 18 karaats geel, wit- en roségoud, of in het zilver. Deze zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Desgewenst kunnen de sieraden en trouwringen worden voorzien van (gecertificeerde) diamanten en kleurstenen. Deze worden op het eigen atelier gezet.

De reparaties aan sieraden worden eveneens op het eigen atelier uitgevoerd. Bestaande sieraden kunnen worden opgeknapt, hersteld of worden omgetoverd tot een nieuwe creatie. De horloges kunnen worden opgeknapt en gerepareerd. Het is ook mogelijk om enkel een batterijtje te laten vervangen. De mogelijkheden zijn legio op dit veelzijdige goudsmidatelier.


Foto's van Hoek's Jewelbox

Hoek's Jewelbox image 1
Hoek's Jewelbox image 2

Zoek een bedrijf in Zeewolde:

Hoek's Jewelbox
Adres
Monitorweg 52
1322BJ Almere
Mobiel
06-54620199
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoek's Jewelbox. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map