Onbewolkt16.6 ℃

L.G.Luschen Stucadoors en Afbouwbedrijf in Almere

Stucadoorsbedrijf Lüschen : specialist in bijzonder stucwerk

Stucadoorsbedrijf Lüschen is een welbekende naam. Al Ludwig Luschen meesterstucadoorgeneraties lang staan wij garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen: Stucadoorsbedrijf Lüschen heeft alle disciplines in huis. Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen!

Wij staan vooral bekend als specialist in bijzondere stucwerken, zoals het restaureren van leemstucplafonds: Stucadoorsbedrijf Lüschen is het enige Nederlandse bedrijf dat dit specialistisch werk voor haar rekening neemt. Er zijn nog maar 20 leemstucplafonds in Nederland en onlangs hebben we de eer gehad om ook het laatste plafond te restaureren in het oude stadhuis van Zutphen de raadszaal en de entree hal. Met een meester-stucadoor aan het hoofd van het bedrijf en een exclusieve samenwerking met gerenommeerde stucadoorsbedrijven, kunt u op Stucadoorsbedrijf Lüschen bouwen!

Als we ons door de jaren heen opgebouwde imago in één woord moeten samenvatten, rolt daar het woord betrouwbaarheid uit.

Een begrip dat alles te maken heeft met ons voortdurende streven naar nog betere kwaliteit en service. Om dat hoge niveau te garanderen, beschikken we over hooggekwalificeerde stukadoors met veel ervaring . Mensen die gespecialiseerd zijn in grote projecten en borg staan voor een goede en eerlijke advisering.

Dat bij Stucadoorsbedrijf Lüschen de klant nog steeds koning is merkt u als opdrachtgever ook aan het feit dat we een bijzonder compleet pakket leveren.

Onze werkwijze maakt maatoplossingen mogelijk, met flexibele levertijden en lage prijzen als bijkomend voordeel. Natuurlijk denken wij mee met de installateurs. Dat bespaart u dus een hoop werk en dus geld.

Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u te allen tijde bellen of E-mailen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten voor wie Stucadoorsbedrijf Lüschen werkt.

Aarzel dan niet en neem contact op met onze verkoopafdeling.

Foto's van L.G.Luschen Stucadoors en Afbouwbedrijf

L.G.Luschen Stucadoors en Afbouwbedrijf image 1
L.G.Luschen Stucadoors en Afbouwbedrijf image 2

Zoek een bedrijf in Zeewolde:

Adres
Lijsterbeshof 13
1326 ED  Almere
Telefoon
036-8446149
Mobiel
06-53770125
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over L.G.Luschen Stucadoors en Afbouwbedrijf. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map