Bewolkt14.3 ℃

Magneetsieraden Flevoland in Almere

ENERGETIX Bingen – Magneetsieraden op hun allermooist

Dompel je onder in de wereld van ENERGETIX Bingen: Design sieraden met geïntegreerde magneten – magneetsieraden op hun allermooist met een fantastisch visueel effect.

Exclusieve magneetsieraden van het merk ENERGETIX met een breed assortiment

Armband, ketting, ring of oorbel – u vindt in deze shop een ruime keuze voor mannen, vrouwen, tieners en kids. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben met ENERGETIX de beste ervaringen opgedaan en kopen de sieraden steeds weer via internationale zakenpartners, via catalogus of webshop.

Magneetsieraden van de hoogste kwaliteit designed by ENERGETIX

De redenen voor het voortdurende succes van ENERGETIX zijn het exclusieve design, de gewaagborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommigen hebben heel veel power door een bijzonder sterke magneet, zoals bijvoorbeeld het hart, bekend onder de naam MagnetHeart of magneethart.

ENERGETIX staat voor magneetsieraden en wellness

Naast een breed assortiment van magnetische armbanden, magnetische oorbellen en magnetische kettingen voor mannen, vrouwen en kinderen biedt ENERGETIX in zijn shop een nog groter aanbod aan wellness producten op magnetische basis. Magnetische bandages, magnetische inlegzooltjes, waterstaafjes en roestvrij stalen elementen die de magnetische kracht direct op het water overbrengen, alsook massage tools, welke ideale accessoires zijn voor mensen die altijd de kracht van magneten in hun nabijheid willen hebben. Een uitgebreid aanbod dat de aspecten design en wellness in perfecte harmonie combineert. Zeker vindt ook u de juiste sieraden in deze shop en verheugt u zich over de uitwerking van het exclusieve design op vrienden en collega's.

Foto's van Magneetsieraden Flevoland

Magneetsieraden Flevoland image 1
Magneetsieraden Flevoland image 2
Magneetsieraden Flevoland image 3
Magneetsieraden Flevoland image 4
Magneetsieraden Flevoland image 5
Magneetsieraden Flevoland image 6
Magneetsieraden Flevoland image 7
Magneetsieraden Flevoland image 8
Magneetsieraden Flevoland image 9
Magneetsieraden Flevoland image 10
Magneetsieraden Flevoland image 11

Zoek een bedrijf in Zeewolde:

Adres
IJsselmeerweg 47
1316 RJ  Almere
Mobiel
06-40067890
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Magneetsieraden Flevoland. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map