Onbewolkt15.6 ℃

Professional Personal Training in Bussum

Professional Personal Training

Hoewel de meeste fitnessactiviteiten individueel beoefend worden, is goede begeleiding een absolute voorwaarde voor succes. Veel fitnesscentra zijn wel uitgerust met de nieuwste apparatuur en zien er prachtig uit, maar schieten in het begeleiden van hun leden flink tekort. Met begeleiding wordt namelijk maar al te vaak een korte en eenmalige uitleg over de bediening van de apparatuur bedoeld. En dat is volstrekt onvoldoende om effectief aan welk doel dan ook te werken. De meeste mensen die stoppen met fitnessen voordat zij hun doel(en) hebben bereikt, doen dit niet omdat ze van nature lui zijn, of geen doorzettingsvermogen hebben. Met de juiste begeleiding was het ze namelijk wel gelukt. Dan waren ze gemotiveerd gebleven door hun vooruitgang en hadden ze genoten van het resultaat.

Maar zelfs als de fitnessclub die je bezoekt wel goede begeleiding biedt, dan zijn er nog vele valkuilen die jouw succes in de weg staan. Zo is vaak de frequentie van evalueren met de clubinstructeur niet voldoende. Of is de motivatie om überhaupt naar de club of, zelfs, naar de thuis ingerichte trainingsruimte te gaan te laag om voor resultaat te zorgen. Misschien heb je niemand waar je je aan kunt optrekken. Of heb je juist een trainingsmaatje met hetzelfde probleem als jij waardoor jij niet gaat als hij/zij ook niet gaat. Kortom: succesvol fitnessen is moeilijker dan het lijkt.

Er is iemand die jou kan helpen je doelen (sneller) te bereiken. Iemand die persoonlijk met jou bezig is. Die alle randvoorwaarden op jou afstemt. Iemand die veel ervaring heeft met beweging, voeding, blessures en sport. Die daardoor alle leuke variaties kent, weet hoe je optimale prestaties combineert met zin en motivatie. Iemand die jou INSPIREERT, MOTIVEERT, CORRIGEERT EN ACTIVEERT. Dat is jouw professionele persoonlijke trainer.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met Tim de Boerdere van Professional Personal Training, telefoonnummer 06-51840527. Tim de Boerdere is naast personal trainer ook geregistreerd fysiotherapeut.

Foto's van Professional Personal Training

Professional Personal Training image 1
Professional Personal Training image 2
Professional Personal Training image 3
Professional Personal Training image 4

Zoek een bedrijf in Zeewolde:

Adres
Kerkstraat 12a
1404 HH  Bussum
Mobiel
06-51840527
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Professional Personal Training. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map