ZEEWOLDE - Zondag 30 april a.s. organiseert Take Off Outdoor Events samen met Puur Zeewolde de 2e editie van het Vliegerfestijn op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. Deze middag dansen er verschillende vliegers in de lucht, die al van veraf te zien zijn. Maak deze dag ook kennis met wingsurfen, een andere leuke manier van spelen met de wind. Het evenement is gratis te bezoeken van 12.00-18.00 uur.

Vliegeren, wie is er als kind niet groot mee geworden? Dat vliegeren meer is dan kinderspel kun je zelf zien tijdens het Vliegerfestijn. Gedurende de middag wordt de lucht versierd met de meest mooie creaties maar het is ook mogelijk om jouw eigen meegebrachte vlieger op te laten. Wil je oude tijden herleven of juist de jongste kennis laten maken met het vliegeren? Dan is Vliegerfestijn het festijn waar je moet zijn!
Spelen met de wind – maak kennis met wingsurfen Een andere manier om te spelen met de wind is met wingsurfen. Deze nieuwe sport is in een korte tijd ontzettend populair geworden. Zonder enige surfervaring kun je het al leren. Schrijf je in voor de gratis workshop en ervaar het zelf, of boek een les op het water tegen een sterk gereduceerd tarief. De workshop en lessen zijn geschikt voor de leeftijd vanaf acht jaar. www.wingexperience.com/boeken.

Na afloop trek gekregen? Op het strand is er de mogelijkheid om iets te eten en te drinken terwijl je nog even van de vliegers geniet.
“Vliegerfestijn Zeewolde”, het feest voor het hele gezin!

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl