ZEEWOLDE - Als het goed is kunnen we dit jaar weer iets meer met de BeachBios in het After Summer weekend op zaterdagavond 4 september. De verwachting is dat kleine eendaagse festivals, waaronder deze gratis filmavond valt, weer mogelijk is onder strikte voorwaarden. De bezoekers moeten wel gevaccineerd zijn of een negatieve testuitslag kunnen tonen die niet ouder is dan 24 uur. Ook bezoekers die kunnen aantonen dat ze de afgelopen zes maanden corona hadden, mogen naar binnen. Kortom, de voorbereidingen zijn gestart en de organisatie kijkt uit naar een ouderwetse filmavond op het strand.

De BeachBios begint inmiddels een traditie te worden. Andere jaren trok het een kleine duizend bezoekers van binnen en buiten Zeewolde. Tot vorig jaar en was het evenement gebonden aan een maximumaantal bezoekers van 250 en de organisatie hoopt dit iets te kunnen ophogen, op een verantwoorde manier, dit jaar. “Wij kijken uit naar dit evenement aangezien het ons eerste grote Puur Zeewolde evenement is sinds een jaar. En de intentie is om er met elkaar een leuke filmavond van maken”, aldus Lucienne Brons, bestuurslid Puur Zeewolde.

Het programma ziet er voor die avond weer veelbelovend uit. Vooraf kun je een tafeltje reserveren op het "CINEMA-FOODPLEIN" om alvast onder het genot van een heerlijk tapasdiner en livemuziek in de stemming komen (18.00-20.15 uur). In verband met de nog geldende coronamaatregelen moet er wel vooraf gereserveerd worden. Kosten 27,50 euro p.p.

Welke film draait er?

Dit jaar is er gekozen voor de romantische en kleurrijke film La La Land. Jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling) valt voor de beginnende actrice Mia (Emma Stone). Wanneer hun carrières succesvol worden moet het koppel keuzes maken die hun liefde onder druk zet. La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.
De film zelf start om 21.00 uur!

Tickets voor beide avonden zijn vanaf nu te bestellen via: https://beachbios2021.entranz.nl

Voor dit evenement gelden de RIVM-richtlijnen en wordt o.v. van vergunning georganiseerd. Zodra er meer bekend is over de vrijdagavond, Smaakvol Zeewolde, verschijnt hierover informatie in de pers.

Voor overige informatie: www.puurzeewolde.nl / info@puurzeewolde.nl