ZEEWOLDE - Sinds afgelopen week heeft Zeewolde nu ook haar eigen Zeewolder hoodie. Een trui met capuchon met daarop de “skyline” van Zeewolde en de unieke verwijzing naar het wonen en recreëren drie meter onder zeeniveau. De hoodie is voor nog geen 30 euro verkrijgbaar bij De Winkeltjes in de Ravelijn.


“Regelmatig krijgen wij de vraag hebben jullie geen leuke Zeewolde hebbedingen voor de vakantiegangers en daar moeten wij iets mee. Na wat brainstormen kwamen wij al snel op de Zeewolder hoodie uit. Het is een trui geworden met daarop de bekende kenmerken uit Zeewolde”, aldus Bert van de Kieft, bestuurslid stichting Puur Zeewolde. “Denk dan bijvoorbeeld aan de konikpaarden, de bossen, de watersport, de Tuurtoren, etc.” De trui is een mooie aanvulling op het al bestaande recreatief en toeristisch promotiemateriaal voor Zeewolde. Maar ook een leuk cadeau om eens weg te geven.

De truien zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren in de maten XS t/m 2XL (29,95 euro). In het zomerseizoen ook verkrijgbaar als T-shirt (14,95 euro).