ZEEWOLDE - Ga jij de uitdaging aan? Deel met ons jouw mooiste natuur-, watersport- of vakantiefoto met de ZOMER als thema. Wel goed om te weten: de foto moet wel in Zeewolde genomen zijn, bij voorkeur dit jaar. En het leuke aan deze wedstrijd is dat je als inwoner, vakantieganger of dagrecreant kunt deelnemen! Doe mee aan deze fotowedstrijd en maak kans op een van de leuke prijzen! Na beoordeling van de inzending zie je jouw vakantiefoto wellicht nog dit jaar of volgend jaar terug op de website of in een van de andere uitingen van stichting Puur Zeewolde, puur plezier.


Prijzen
Hoofdprijs: Weekendje weg – aangeboden door Camping Erkemederstrand De mooiste inzending wint een weekend uit in een Marina Lodge. Deze luxe, comfortabele accommodatie staat direct aan het water en is geschikt voor vier personen (honden toegestaan). Verblijf uitsluitend buiten het hoogseizoen of in overleg.

2e prijs: Uitvergroting van gewonnen foto op canvas (60 x 40 cm).
3e prijs: Zeewolder hoodie (keuze uit vijf verschillende kleuren).

Doe mee!
Stuur vóór 6 september aanstaande jouw mooiste hoge resolutie foto naar info@puurzeewolde.nl onder vermelding van “Fotowedstrijd Een zomer in Zeewolde” (foto’s groter dan 3 MB bij voorkeur via www.wetransfer.com). Vermeld wel even bij jouw inzending de locatie waar de foto gemaakt is.

De winnaar van de mooiste foto 2021 wordt op 2 oktober a.s. bekend gemaakt.


Kijk voor de spelregels op www.puurzeewolde.nl