ZEEWOLDE - “Groeten uit Zeewolde” is een interactieve speurtocht waarbij je de leukste plekjes, maar liefst dertien in totaal, in Zeewolde aandoet. Onderweg voer je escape-room-achtige opdrachten uit waarbij teamwork meestal vereist is. Daarbij is rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de groep, de opdrachten zijn ingedeeld van makkelijk naar moeilijk. Vanaf 1 juli aanstaande is het mogelijk deze puzzeltocht te reserveren via website van Breed Vermaak in Zeewolde.

“Tijdens een netwerkbijeenkomst van Puur Zeewolde werd er gezocht naar leuke (coronaproof) ideeën voor deze zomer. Het idee van de puzzeltocht was bij ons toen al snel geboren”, aldus Maggie van Leeuwen en Jose Polderman van Breed Vermaak. De puzzeltocht brengt je langs dertien locaties die het bezoeken waard zijn, voor zowel de vakantieganger, recreant als inwoner van Zeewolde. Het leuke aan deze route is dat je een keer niet met jouw neus in het scherm zit maar dat je zelf moet puzzelen en opletten wat er om je heen gebeurt. De route is ca. 75 km en neemt ongeveer vierenhalf uur in beslag.

Het verhaal achter “Groeten uit Zeewolde”
De vrienden Bas & Indy hebben elkaar eerder ontmoet tijdens een vakantie in Zeewolde. Aan het eind van de vakantie zijn de adressen uitgewisseld zodat ze elkaar na de vakantie kunnen schrijven. Maar het lijkt erop dat Bas het adres van Indy is kwijtgeraakt. Via een brief aan Bas stuurt zij hem allerlei opdrachten om weer achter haar adres te komen. Los jij het raadsel op.

Deze puzzeltocht is een gezamenlijke activiteit van Breed Vermaak en stichting Puur Zeewolde.

Meer informatie: breedvermaak@gmail.com / info@puurzeewolde.nl
Tickets: www.breedvermaak.nl/puzzeltochten