ZEEWOLDE - Op zondagmiddag 26 januari organiseert Zeewolde LIVE tijdens het Nationaal Theaterweekend de eerste kindervoorstelling van dit jaar, Reismuis. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van vier tot negen jaar en is voor 10 euro per persoon al te bezoeken. De prijs is inclusief een passende traktatie, pakje drinken en een fotomoment na afloop met de artiesten.

Muis Dingeman reist met vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij, door stom toeval, in Dover de boot mist en zijn familie in de mist ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ en ‘Ik hou van jullie!’ Maar de boot is al te ver. Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van Fátima, een kameel uit Marokko, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren.

Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Nationaal Theaterweekend 2020
Het leukste theaterweekend van het jaar! Voor slechts 10 euro per persoon bezoek je in het weekend van 24 t/m 26 januari al een theatervoorstelling in het theater van Zeewolde. Kijk voor het programma & kaartverkoop op www.zeewoldelive.nl

Zeewolde LIVE zorgt ervoor dat theater voor iedereen van dichtbij te beleven is.

Voor overige informatie/ aanmelding nieuwsbrief: info@zeewoldelive.nl