ZEEWOLDE - Wegens slechte weersomstandigheden komende dagen duren de werkzaamheden aan de toerit en afrit van de N707 Knardijk een dag langer.

Doordat er veel regen wordt verwacht, kan een deel van het asfalt en de markering niet volgens planning worden aangebracht, maar pas op het moment dat er geen buien zijn. De werkzaamheden duren daarom uiterlijk tot dinsdagochtend 20 september 06.00 uur.

Omleiding van en naar Zeewolde

Het verkeer van en naar Zeewolde kan gebruik blijven maken van de reeds aanwezige omleidingsroute via de N302 en de N305 (Gooiseweg). Ook doorgaand verkeer tussen Biddinghuizen en Zeewolde blijft gebruik maken van deze omleidingsroute.

Werkzaamheden N306 richting Biddinghuizen

De werkzaamheden aan de toerit en afrit van de N306 Harderdijk (zijde Biddinghuizen) ondervinden geen vertraging door deze vertragingen starten zoals gecommuniceerd op maandag 19 september 06.00 uur tot en met vrijdag 23 september 19.00 uur. De op- en afritten naar de N306 zijn dan afgesloten.

Al het verkeer wordt omgeleid. De woningen, restaurants en de andere bedrijven in de Harderhaven en villapark zijn in deze periode bereikbaar via de omleidingsroute die loopt via de Karekietweg.