ZEEWOLDE - Op zondag 12 januari tussen 15.00 en 17.00 exposeert Zeewoldenaar Peter de Kleijn tijdens de ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’ in De Verbeelding met zijn schilderijen waarin zijn passie voor grafische vormgeving en muziek centraal staat, en geven de Zingende Dames een swingend concert!

Tijdens ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’, dat zes keer per seizoen door Stichting De Verbeelding wordt georganiseerd, ontmoeten publiek, kunstenaars, musici en dichters elkaar in een informele sfeer.

Peter de Kleijn is een kunstenaar van Zeewoldense bodem. Peter, van huis uit grafisch vormgever, is begin 2019 gestart met schilderen en doet dit zeker niet onverdienstelijk. Het begon allemaal met een portret van Ramses Shaffy, Peter’s grote muzikale held. Samen met de teksten bij het portret heeft Peter spelenderwijs een eigen stijl ontwikkeld in zijn werk waarmee hij op 12 januari exposeert. Ook zal hij een lezing geven over de expositie. Na de lezing geven De Zingende Dames een swingend mini-concert. De Zingende Dames is een octet (wederom) uit Zeewolde. Acht dames die graag zingen, van mooie muziek houden en die hun muzikale krachten bundelen in een breed repertoire. Met al dit lokale talent wordt het een middag die u niet mag missen! Er is gelegenheid om de expositie te bezichtigen en elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast het expositie van Peter de Kleijn is ook de expositie ‘Het gevoel van Flevoland’ van KUP-11 nog tot en met 2 februari te bewonderen in De Verbeelding.

De deuren van het paviljoen staan op 12 januari van 15 tot 17 uur weer open. Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan, iedereen is van harte welkom. Toegang tot deze middag is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Wanneer: 12 januari van 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl.