ZEEWOLDE - Vanaf nu kunnen bezoekers en inwoners gebruikmaken van de nieuwe gratis Puur Zeewolde app. Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vind je eenvoudig nuttige informatie over bezienswaardigheden, activiteiten, horecagelegenheden, winkels, laatste nieuws over evenementen, theatervoorstellingen, etc. Het gebruik van de app biedt iedereen heel veel voordeel!

Informatie en navigatie
Het hele Internet afzoeken behoort nu tot het verleden, met deze app heb je direct alle informatie bij de hand. Van alle bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden wordt een adres, een afbeelding, een korte beschrijving en details zoals contactgegeven weergegeven. De Google Maps link helpt je nog sneller op die locatie aan te komen.

Diverse zoekmethodes
Het zoeken gaat eenvoudig: je zoekt op naam of op categorie. “Persoonlijke favorieten” stel je eenvoudig in door de pushnotificaties aan te zetten. Als er iets nieuws verschijnt in jouw categorie ontvang je hier gelijk bericht over. Wil je geen evenement meer missen dan sla je deze eenvoudig op in jouw agenda op de telefoon. Dan ontvang je een paar dagen voor het evenement een seintje dat je een activiteit in de agenda hebt staan. Ook het delen van locaties en evenementen gaat eenvoudig via de app, slechts met één klik. Op deze manier betrek je anderen ook bij jouw plannen. Houd daarnaast de knop Aanbiedingen goed in de gaten, wie weet komt daar een aantrekkelijk voordeeltje voor jou voorbij.

Puur Zeewolde online
Naast de app is er tevens een website, www.puurzeewolde.nl waarop alle informatie over Zeewolde te vinden is. De app en de website zijn een goede aanvulling op elkaar. Voor leuke weetjes en de laatste nieuwtjes kun je ook terecht op de Facebook en Instagram pagina van Puur Zeewolde.

Eropuit magazine
Inspiratie kan ook offline gehaald worden. Het glossy magazine is naast andere toeristische informatie, verkrijgbaar bij de verblijfsrecreatie en het folderpunt van Puur Zeewolde in het centrum van Zeewolde (Kerkstraat 17). “Met deze gids bieden wij een mooi platform voor bezoekers die liever iets in de hand hebben”, aldus Stein Docter (projectleider Puur Zeewolde). “En het is belangrijk ook die bezoeker iets te kunnen bieden aangezien niet iedereen dezelfde informatiebehoefte heeft”.

De app is nu nog alleen in het Nederlands en is geschikt voor zowel iPhone als voor Android.