Onbewolkt16.6 ℃

The Swing Guitar in Hilversum

The Swing Guitar

Een bezetting van twee gitaren en één basgitaar of contrabas staan garant voor puur en authentiek hoogstaand Gipsy Jazz muziek spektakel!

Even voorstellen: het Trio Swingingguitars bestaat uit links:bassist Sascha van Loenen. In het midden op gitaar: Benjamin Gino van Loenen. En rechts: Derick van Loenen, sologitarist. Zij zorgen samen voor warme en temperamentvolle klanken. Boeiend om naar te kijken: inspirerend om naar te luisteren: leuk om op te dansen.

het Trio Swingingguitars kan een hele zaal betoveren met hun razendsnelle gipsy jazz ritmes, maar met dezelfde passie ook iedereen ontroeren met hun prachtige ballades. Zoekt u een harmonieus trio voor een concert of een receptie, conferentie, of heerlijke sfeervolle achtergrond muziek ter begeleiding van uw diner in een restaurant? Met het Trio swingingguitars haalt u gegarandeert een bijzondere en sfeervolle bezetting in huis! Het zeer uitgebreide repertoire omvat veel werk van gipsy jazz legende Django Reinhardt, maar ook van Wes Montgomery, Joe Pass, het American songbook en geweldige eigen nummers!

Zoek een bedrijf in Zeewolde:

Adres
Noorderweg 142
1222 PG  Hilversum
Mobiel
06-51718835
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over The Swing Guitar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map