ZEEWOLDE - Op zondagmiddag 9 oktober komt BRISK met hun blokfluitrepertoire naar De Verbeelding. BRISK betekent levendig en wakker. “De genadeklap voor het imago van braafheid van de blokfluit”, schreef een recensent ooit over BRISK. Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid, zijn de ingrediënten voor een concert van BRISK. De pers prees het spelplezier, de levendigheid en de prachtige hechte klank van het ensemble. Het kwartet omringt zich altijd met een enorme verzameling blokfluiten.

Vier musici die als gelijkwaardige partners hun muzikale wereld delen: dat vraagt om een enorme inzet en groot onderling vertrouwen. Daarom is Four in One het motto van dit programma. Maar het verwijst ook naar de canon, de bekendste muzikale vorm van vier-in-één. Door één melodie na elkaar in te zetten ontstaat een meerstemmig geheel. Canons vormen de rode draad maar ook andere imitatieve vormen zijn aan de orde.

Sinds de oprichting in 1986 gaf BRISK talloze concerten op podia en festivals van naam in vele Europese landen, Canada en Noord- en Zuid-Amerika. BRISK maakte radio- en tv opnamen in Nederland en in het buitenland en is op meer dan tien zeer goed ontvangen cd’s en ook op Spotify te beluisteren.

Benieuwd naar dit bijzondere kwartet met niet alledaagse instrumenten? Reserveer dan online tickets voor een gezellige middag uit in Zeewolde!

Datum: zondag 9 oktober 2022
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: De Verbeelding 25, Zeewolde
Tickets: 25 euro

Kaarten zijn te bestellen via de website www.deverbeeldingzeewolde.nl.