ZEEWOLDE - Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons heeft een voorstelling voor jullie in petto met een titel vol hoop. Ze brengen namelijk ‘Een mooiere wereld’; een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Op 10 maart staan ze in De Verbeelding in Zeewolde.


De Andersons worden geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

Hoe maken we de wereld mooier?

Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario's? In ‘Een mooiere wereld’, vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken?

Te rade bij de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren

Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons op zoek naar een antwoord. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren, de beroemde Zweedse schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld. Bij haar begint de zoektocht van De Andersons naar dat wat écht waarde heeft, voor hun, voor hun kind, voor iedereen.

“Zeldzaam mooi is dit, wonderschoon project.” - Frits Spits

“‘Een mooiere wereld' is niet alleen een zoektocht naar een mooiere wereld, het ís een mooiere wereld. Eén waarin je je kunt onderdompelen en waaruit je geïnspireerd en gelouterd weer bovenkomt. Een prachtig en ontroerend avontuur.” - Katinka Polderman

Meer informatie of tickets? Kijk voor meer informatie op: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: 10 maart om 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde

Kosten: € 20,00

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl