ZEEWOLDE - In een betoverende avond vol muzikale genialiteit brengt het Tim Kliphuis Trio zijn unieke mix van jazz, klassiek en improvisatie naar De Verbeelding in Zeewolde. Het publiek wordt getrakteerd op een reis door de rijke muzikale landschappen van het trio, geleid door de virtuoze vioolklanken van Tim Kliphuis, vergezeld door de getalenteerde gitarist Nigel Clark en de veelzijdige contrabassist Roy Percy.

Gedurende de afgelopen 17 jaar heeft het Tim Kliphuis Trio een indrukwekkende erfenis van muzikale prestaties opgebouwd. Hoogtepunten zijn onder meer optredens op prestigieuze locaties zoals het Prinsengracht- en Koningsconcert, en samenwerkingen met gerenommeerde ensembles zoals het Nederlands Kamerorkest, Tallin Chamber Orchestra en het Cape Town Philharmonic Orchestra. Hun samenwerkingen hebben niet alleen de grenzen van muzikale genres doorbroken, maar hebben ook een onuitwisbare indruk achtergelaten op liefhebbers van muziek over de hele wereld.

Recentelijk heeft het trio twee albums uitgebracht bij Sony, "Reflecting the Seasons" en "Brandenburg", waarbij hun unieke interpretatie van Vivaldi's werken de hoogste positie bereikte op de iTunes-charts. Deze prestatie getuigt van hun voortdurende vermogen om klassieke muziek op een frisse en innovatieve manier te benaderen, waardoor ze een breed publiek aanspreken met hun tijdloze en meeslepende uitvoeringen.
Het concert van het Tim Kliphuis Trio belooft een niet te missen evenement te worden voor liefhebbers van hoogstaande muziek en meeslepende optredens.

Wanneer: donderdag 16 mei 20.00 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Tickets: € 17,50