ZEEWOLDE- Voeten in het zand, drankje erbij en film kijken, het kan binnenkort weer op het Woldstrand in Zeewolde. Vanaf 18.00 uur zorgt DJ Damian Cruz ervoor dat je alvast in de stemming komt en voorzien de diverse foodtrucks de inwendige mens van de nodige lekkernijen. De film, welke binnenkort bekend gemaakt wordt, start om 20.30 uur. De toegang is gratis maar stopt wel bij duizend bezoekers!


Film
De film wordt door het publiek gekozen via een beschikbaar gestelde poll op de Facebookpagina van stichting Puur Zeewolde (er kan nog gestemd worden tot en met 8 september. De film wordt vertoond op een groot scherm van maar liefst tien meter breed en zes meter hoog. Het strand wordt aangekleed in “Ibiza style”, het enige wat de bezoekers zelf mee moeten nemen is een klapstoel, deken of matje om op te zitten. Na afloop is er nog tot 00.00 uur een kleine afterparty met DJ Damian Cruz.

Foodplein

Het (voor)programma start om 18.00 uur met heerlijke muziek en live cooking. Diverse lokale foodtrucks toveren het strand om tot een openlucht restaurant en voorzien de bezoekers met heerlijke gerechten en of een drankje. Vanaf 18.00 uur zijn deze rollende keukens al operationeel.
De organisatie van de BeachBios, is in handen van de stichting Puur Zeewolde in samenwerking met Moving Streetfood, Restaurant Fika en het Muziek Café Zeewolde. De BeachBios wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van diverse lokale bedrijven.


Voor overige informatie: Puur Zeewolde, puur plezier, info@puurzeewolde.nl