In deze woning zijn drie sparingen door ons voorzien van stalen deuren. Wát een eenheid en rust straalt dit interieur hierdoor uit, mede door de bijzonder gekozen kleur olijf-grijs. Tussen de woonkamer en de keuken is een raampaneel mét schuifdeur geplaatst. En aan de andere kant van de woonkamer is de keuken verbonden met een stalen taatsdeur. Zo’n zelfde taatsdeur is er geplaatst tussen de woonkamer en de hal. De kleur en samenstelling van de raamindeling zijn bij ons geheel naar eigen wens samen te stellen. Het ontwerp van de stalen schuifdeur is doorgetrokken in de twee taatsdeuren. Met drie van deze eyecatchers in de woning, is er dan ook niet veel meer nodig dan een paar meubels en een uitspatting van een schilderij! En een verbod voor de kinderen om deze deuren met verf te besmeuren, net als het schilderij.


PRODUCTEN UIT EIGEN WERKPLAATS

Taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, raampanelen, trapleuningen en vides, uitgevoerd in staal en vervaardigd door Stalendeurenmeesters uit Obdam. Al deze producten worden uitgevoerd in staal. Dit materiaal geeft een luxe, chique en tegelijkertijd ook een stoere uitstraling en zorgt voor een meerwaarde van de woning.

De stalen taatsdeur is gewild vanwege het feit dat deze 180°C draait. Deze deur kan vanaf beide kanten open geduwd worden. Populair is de kleur zwart bij deze deuren. Maar tegenwoordig is er een verschuiving naar andere kleuren, zoals wit, brons, goud en groen. Deze andere kleuren zorgen voor meerdere stijlen, daardoor staat zo’n stalen deur in iedere woning heel fraai.

De stalen schuifdeuren zorgen altijd weer voor een groots effect. Heel fijn om hiermee de ruimte te kunnen opdelen, om zo in de ene ruimte tv te kijken en in de andere ruimte een boek te lezen. En wanneer er één van beide benut wordt, levert het ook nog een energiebesparing op, doordat niet de hele ruimte verwarmd hoeft te worden. Ook is het mogelijk om de ramen te verduisteren door middel van een electrische schakeling; met één druk op de knop wordt gewoon glas omgezet naar verduisterend glas en vica versa.

ADVIES

De aanschaf van een stalen deur is geen bevlieging. Net zoals bij een keuken of badkamer is het een weloverwogen keuze. In onze showroom bespreken wij samen met de klant welk soort stalen deur de mooiste uitstraling geeft. Neem ook eens een kijkje op onze website voor nóg meer door ons gerealiseerde producten en projecten! Ook u bent van harte welkom in onze showroom. Met onze kennis en vakmanschap creëren wij dé perfecte stalen deur. De metamorfose van een opdekdeur naar een stalen deur is zéér verrassend. Een echte eyecatcher; stijlvol, een lust voor het oog én functioneel. Te realiseren zonder bouwkundige werkzaamheden!

WERKWIJZE

Met de grootste precisie worden frames en glaslatten samengevoegd in het door de klant gewenste ontwerp. Onzichtbare lasnaden zorgen ervoor dat de deur aan beide zijden hetzelfde aanzicht heeft. Verrassende elementen, zoals verborgen handgrepen of juist een groot duwvlak maken de deur uniek. Het softclose-mechanisme zorgt ervoor dat deur zachtjes sluit.